Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже більше 300 днів... з того моменту путінська армія окупувала частину нашої країни, а воїни ЗСУ - її успішно звільняють, досі.

Крім цього, наші хлопці проводять дивовижну демілітаризацію тих, хто "по помилці" опинився на території нашої країни. Нині "хорошими" стали щонайменше 103 тисячі росіян. Хоча тут не враховується кількість загиблих найманців та жертв мобілізації.

Перший мобік з путінської мобілізації вже у полоні ЗСУ
Перший мобік з путінської мобілізації вже у полоні ЗСУ

До речі... про проведену мобілізацію до РФ. З'явилася одна бабуся, яка не посоромилася висловити всю правду про війну в Україні, у громадському транспорті.

"Телевізор... велика сила. Я двічі в житті була в Україні, в молодості. Я не маю стосунку, у мене навіть знайомих там немає", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

У відповідь їй пропонують приїхати до України... допомогти комусь. А вона заявляє, щоб їхали саме ті, хто підтримує війну. Адже туди вирушають росіяни в гумових чоботях, сидячи в танках на табуретах... розкрадено.

"Імперія, я говорю! Імперія така, на табуретках!", - зазначила смілива бабуся.

Проте правда росіянам не дуже сподобалася, тож до неї підійшов невідомий мужик та витяг з транспорту.

Нагадаємо, росіяни планують налагодити виробництво іранських Shahed, але на хід війни це не вплине: "Можна придбати на AliExpress"

Як повідомляв "Знай.ua", окупант путіна розповів правду про мародерство та розстріл мирних українців - тепер готується сісти у в'язницю "за фейки"

Знай.uа писав, кишеньковий алкоголік путина Медведєв викликав захоплення Ілона Маска своїм маренням