Нещодавно ми повідомляли про те, що під Бахмутом помер один із розробників культової комп'ютерної гри STALKER Володимир Єжов, ставши на захист України від окупантів.

А потім стало відомо про загибель бойового медика Владислави Чорних із позивним "Аїда"... повномасштабна війна, розпочата росіянами 24 лютого 2022 року, щодня забирає життя найкращих з нас - мирних жителів, воїнів ЗСУ.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Федерація стронгмена України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook повідомила про загибель багаторазового призера Чемпіонатів України, майстра спорту, голови Сумського осередку ФСУ Андрія Дмитрієва.

"Завжди усміхнений і щирий Андрію! Наша стронгменівська родина зазнала непоправну втрату. Андрій загинув під Бахмутом. Ми будемо тебе пам'ятати, друже! . Дякую тобі", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Андрій Дмитрієв, фото: Facebook
Андрій Дмитрієв, фото: Facebook

"Спочивай зі світом, Андрію - "і світла на цій Землі стало трохи менше", "Хтось гине під Бахмутом, захищаючи Україну, а хтось продає все майно і тікає з країни, як щур", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла історію 8-річного Богдана з Бахмута, який втратив вагітну маму: "Щось болить"

Як повідомляв "Знай.uа", у боях за Україну померла бойовий медик Владислава "Аїда": "Низький уклін батькам"

Знай.ua писав, у боях за Бахмут загинув журналіст з Херсона, змінивши камеру на автомат: "Ніколи не пробачимо"