З того моменту, як російські окупанти підло напали на Україну, вже минуло цілий рік. Астрологи, екстрасенси і навіть тарологи сходяться на думці, що на дату 24 лютого Росія може готувати "криваві провокації".

Є також думки, що кремлівський диктатор путін лише використовує блеф, тому що йому більше нічого показати на полі бою.

Про це розповіла таролог Яна Пасинкова на YouTube-каналі PeopleLife.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

За її словами, окупанти планують відібрати у ЗСУ велику територію, навіть дві. За її словами, вони навіть заздалегідь поспішають заявити про окупацію цих населених пунктів. Швидше за все, йдеться про Донбас.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

[quote author=""]"До квітня вони хочуть поневолити весь світ, усю Україну. Х*р їм, а не Україна. Але крові вони нам робитимуть і 24 числа, і аж до квітня. Тобто крові ще поп'ють", - Прогнозує астроексперт.

Також вона каже, що у майбутньому Росія планує відкрити новий фронт, але тут вона розраховує на підтримку Білорусі. А остання не погодиться.

"Вони хочуть зайти на незайману територію. І будуть бити з повітря", - каже Пасинкова.

Також варто нагадати нашим читачам, що днями відома українська тарологка Ірина Клевер, яка нещодавно за розкладом особливої ​​колоди побачила перемогу України вже цього року, вирішила відповісти українцям, що відбуватиметься 24 лютого. За її словами, зараз триватиме завершальний переломний момент у війні.

Нагадаємо, "Сьогодні обстрілюють, а завтра війська виводять": прогноз відомого таролога, якою буде перемога України.

Раніше повідомлялося, що відомий таролог розповів, коли Україна отримає велику перемогу на фронті: "Росія застосовує аркан диявола".

Також, "Планується удар, але вони не думали...": авторитетний таролог розповів, чого чекати українцям 24 лютого.