Часто зірки на небі або карти на столі, це лише фізичні об'єкти без особливо сенсу, проте, коли на них звертають увагу особливі люди, тоді можна побачити безліч "таємничих" знаків та прогнозів.

Так, відома українська астролог-таролог Яна Тимощук розповіла про перші великі перемоги українських захисників у 2023 році. За її словами, помітні для України перемоги будуть уже тоді, коли на вулиці буде тепло – у травні. З фронту прийдуть добрі новини.

Про це стало відомо завдяки новому відео від Яни Тимощук у мережі YouTube.

Яна Тимощук, скриншот: YouTube
Яна Тимощук, скриншот: YouTube

"Якщо дивитися на аркан диявола, який зараз росія застосовує на нашій землі, то з травня на нас чекають переможні моменти, особливо в липні, серпні та вересні. У нас будуть дуже сильно виражені перемоги на фронті, в тому числа деокупація міст", - розповіла Яна Тимощук.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Яна Тимощук, скриншот: YouTube
Яна Тимощук, скриншот: YouTube

Також Яна розповіла, що буде з Кримським півостровом після перемоги України над російськими окупантами.

"Ворог максимально концентруватиметься, може влаштовувати якісь підлянки, але нам краще і швидше повертати території з боку Криму", — додала Яна.

Нагадаємо, "Є згубна енергія...": астролог назвала чорні дати лютого та попередила киян про небезпеку.

Раніше повідомлялося, "Зовсім божевільний...": відомий астролог передрік ліквідацію путіну, ніякі "наступи" не допоможуть.

Також, "Випала карта Сонця": відомий астролог поділився прогнозом "подвійної" перемоги України – ворог зникне, як роса.