Відомий український астролог Яна Тимощук, яка свого часу передбачила холодний час для міста Київ і розклала Таро на карту Великого меча для українських захисників, продовжує розповідати, що чекає на нашу країну в найближчому майбутньому.

На цей раз астроекспер назвала дати другого тижня лютого, який можуть стати небезпечними. Ще Яна Тимощук розповіла, де ж окупанти можуть скоїти свої наступні злочини. Астролог вважає, що під ударом може опинитися і сам Київ.

Про це Яна Тимощук розповіла на своєму каналі у мережі YouTube.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

За словами Яни, в українській столиці є енергія "смерті". Це означає, що можуть бути прильоти ворожих ракет та спроба наступу. Проте ЗСУ обороняють столицю, тож окупантам не вдасться її захопити.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ситуація у Дніпрі залишається складною. У цьому місті, як каже Тимощук, може бути "приліт" дорогою та розкол. Проте люди там згуртовані, тому надаватимуть один одному допомогу.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

Також експерт додала, що у Харкові може статися "котел". Можливо і новий захід окупантів. Складно доведеться і Миколаєву, продовжила астролог: "Може бути три слізні втрати, або захід із трьох напрямків".

Є й позитивний момент, мешканцям міста Полтава Яна Тимощук на картах Таро вивела "картку Фортуни". Ось такий вийшов короткий, але приємний прогноз.

Відповідаючи на запитання своїх глядачів про небезпечні дні поточного місяця, Яна Тимощук сказала, що необхідно не ігнорувати сигнали повітряної тривоги в період з 9 по 11 лютого. У цей момент окупанти можуть знову здійснити підлий обстріл нашої країни. Загалом сигнали повітряної тривоги краще не ігнорувати.

Нагадаємо, "Зовсім божевільний...": відомий астролог передрік ліквідацію путіна, ніякі "наступи" не допоможуть.

Раніше повідомлялося, "Випала карта Сонця": відомий астролог поділився прогнозом "подвійної" перемоги України – ворог зникне, як роса.

Також, "Допоможе жінка...": відомий астролог передбачив "тиху" перемогу України, незвичайна карта випала.