Відомий російський пропагандист і до того ж відкритий гей із ВІЛ Антон Красовський влаштував черговий "цирк" на болотах. Прямо в літаку він закотив істерику на рівному місці і зняли з рейки. Після цього він посипався прокльонами та захотів знищити "Аерофлот". Про інцидент повідомляє низка російських ЗМІ.

Колишнього керівника російського пропагандистського телеканалу "RT росія" Антона Красовського, який закликав топити українських дітей, висадили з літака рейсом "Москва - Ташкент".

Антон Красовський. Фото: скрін youtube
Антон Красовський. Фото: скрін youtube

Зазначається, що пропагандист голосно розмовляв телефоном, через що інші пасажири зробили йому зауваження. Проте Красовський почав розмовляти ще голосніше і навіть ображати пасажирів. В результаті полетіти пропагандисту так і не вдалося, адже його висадили з борту, щоб уникнути розвитку конфлікту та необхідності саджати літак.

Антон Красовський. Фото: скрін youtube
Антон Красовський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У своєму telegram-каналі Антон Красовський вибухнув гнівом, прокляв усіх, кого зміг та захотів знищити "Аерофлот".

"Вперше мене зняли з рейсу "Аерофлоту". Будьте ви прокляті, ви у*бки!", - написав він, а потім додав - "Аерофлот повинен померти".

Примітно, що 12 годинами раніше свою агресію він вихлюпував на американців, англійців, німців та інші національності.

Антон Красовський. Фото: соцмережі
Антон Красовський. Фото: соцмережі

Раніше портал Знай повідомляв, "Щаслива родина": дружина Соловйова втекла від пропагандиста, змінивши партнера на жінку, яка в минулому була чоловіком.

Також наш портал інформував, гойданутий Охлобистін пояснив дітям, навіщо потрібна російська жінка: "Як грибниця".

Крім того, ми писали карму в дії: російський бойовик Ігор Мангушев, який виступав з черепом захисника "Азовсталі", поплатився власною головою.