У Березані Київської області на сесії міськради син мера Тимченка обізвав та вдарив військового, який приїхав з передової у відпустку додому.

Суперечка та інцидент виник після того, як захисник почав критикувати рішення та дії мера. Відео зафіксували на камеру та виставили в мережу в тг-каналі "Труха". Депутат Сергій Тимченко накинувся на військовослужбовця із кулаками та вдарив його по обличчю. Перед тим він назвав військового "чучелом"

Син депутата вдарив військового. Фото: Telegram
Син депутата вдарив військового. Фото: Telegram

У мережі різко прокоментували вчинок сина мера.

Царі зажерлись повністю! Ганьба міському голові та його сину. Так ведуть себе народні обранці. За цю дитину, на яку на сесії підняли руку, я як мати хочу плюнути меру в вічі. Люди приєднуйтесь хватить мовчати. Грабують нас нещадно ще й б'ють захисників. Тилові кнури підняли руку на захисника України! — написала у дописі Тетяна Божок з Березані.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Треба зауважити, що мер Березані на Київщині потрапляв на "шпальти" сайту "Моя Київщина" у підозрі за "російський слід" та інші оборудки з землею.

У інформації про Тимченка зазначено, що на політичній арені Київщини він з 2004 року. З 2005 до 2008 року Тимченко керував Головним управлінням з капітального будівництва Київської ОДА, а у 2008 році очолив Яготинську РДА.

Мер Березані. Фото: Youtube
Мер Березані. Фото: Youtube

У 2015 році його обрали міським головою Березані як самовисуванця. У 2016 році Тимченка звинуватили у дерибані землі. Йдеться про продаж ділянки, яка належала навчальному закладу, і на території якої вже навіть почали будувати їдальню.

У 2020 році в розпорядженні журналістів опинилося кримінальне провадження, у якому йдеться, що на території Київської та Полтавської областей діяла злочинна група, яка займалася шахрайством, серед учасників групи фігурував Тимченко. В ході розслідування виявили тісний контакт Тимченка з російським мільярдером Андрієм Молчановим "Аерок" – однією з найпотужніших компаній з виготовлення газобетонних блоків в Україні.

Нагадаємо, ми писали, що для чого Рада збільшила оборонний бюджет: активізація мобілізації та підвищення боєздатності.

Як повідомляв "Знай.ua" відомий астролог зазначив, які міста України у небезпеці: ворог буде спрямовувати ракети.

Також "Знай.ua" інформував, дружина Усика Катя згадала ганьбу окупантів у їхньому будинку.