В російських ЗМІ з'явилася інформація, яка мала б підірвати довіру до потужних танків західного зразка, але лише показала, як імперці цінують своїх громадян.

В російському виданні з'явилася інформація від експерта, який заявляв, що танк Leopard можуть подолати 2000 мобілізованих росіян озброєних лише лопатами.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Відомо, що в Україну нарешті прибули німецькі танки Leopard, та на них готувалися українські танкісти із бойовим досвідом, які раніше воювали на радянській техніці. Заступник міністра оборони генерал-лейтенант Олександр Павлюк розповів про відмінність німецьких танків Leopard 2 від машин радянського зразка.

Німецькі танки мають вогневу потужність, броню, сильний двигун та забезпечують захищеність екіпажу. Воєначальник наголосив, що Leopard також б'є на більшу відстань, ніж радянські танки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

танк Leopard 2
танк Leopard 2

У радянському танку екіпаж має дуже мало шансів на виживання після влучання по ньому, — сказав генерал.

Росіяни побоюються контрнаступу ЗСУ, та почали інформаційні атаки. Однією з таких став виступ білоруського посіпаки путіна лукашенка, який раптом закликав до миру, та полякав ядеркою в разі успіху на фронті збройних сил України.

Цілком імовірно, що події навколо Лаври спричинені такими ж самими інформаційними атаками, для відволікання уваги від основного фронту. Проте інформаційні маніпуляції майже не впливають на українців, які вболівають за своїх близьких і рідних на фронті.

Нагадаємо, ми писали, що величезний маєток олігарха Ярославського у Харкові охороняли росіяни: командир Kraken про ексвласника ФК "Металіст".

Як повідомляв "Знай.ua" кухар путіна Пригожин готується стати президентом росії: вже й інтерв'ю записав у форматі диктатора.

Також "Знай.ua" інформував, адвокат пояснив, як батько дитини може отримати відстрочку від мобілізації: не все так просто.