У російському місті Агідель, Башкирія місцеві жителі звернутися до шаманки аби владнати проблему з парковкою.

Про це пишуть російські ЗМІ, а відео з заходу розповсюджується соціальними мережами.

Жителі багатоповерхового будинку №10 по вулиці Молодіжній, Агідель хочуть, щоб влада побудувала їм майданчик для паркування. За словами місцевих, їх звернення в адміністрації ігнорують, тому відповіді вони пішли шукати у потойбічних сил.

Шаманка начаровує парковку, YouTube

На мітингу можна почути, що для ритуалу було запрошено найкращу шаманку округу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Духи відповіли - парковка буде", - урочисто підсумувала свої замовляння релігійна служителька.

Ситуація особливо загострюється через те, що в місті заборонено паркуватися на газонах - за це загрожує штраф. Так само не можна паркуватися і вздовж єдиної дороги, що прилягає до будинку.

Імовірно, ритуал заклинання парковки був інсценуванням, а шаманкою виступила не афільована релігійними організаціями акторка.

Нагадаємо, раніше легендарному шаману явилося видіння про Україну - що принесе нам 2020 рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін жорстоко розправився із якутським шаманом, який хотів "вигнати бісів" із нього: дикі подробиці.

Також "Знай.ua" писав, що київський священик взяв приклад з Зеленського, українці регочуть: "Пішов Томос сполоснути", відео.