Медики більше тижня не можуть врятувати жінку, яку збила машина на відпочинку в Бердянську.

Відпочинок для сім'ї з Київської області став справжнім кошмаром. 17 серпня на Бердянській косі Audi вилетів на узбіччя і збив жінку, чоловіка та двох дітей.

Автомобіль в Бердянську збив родину відпочивальників.

За станом на сьогодні, постраждала жінка досі перебуває в реанімації: за її життя медики боряться вже 11 діб. 35-річний батько і діти тільки 28 серпня поїхали додому. Зятя і онуків додому, в Білу Церкву забрала теща постраждалої.

Жінка перебуває в реанімації більше тижня, прогнози невтішні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні вранці на виїзді з Харкова відбулося масштабне ДТП. Як повідомляється, на вулиці Полтавський шлях дорогу не поділили відразу п'ять автомобілів: ВАЗ-2110, Нива, Mazda 3, Volkswagen Golf і ВАЗ-2106.

Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.