У Південно-африканській республіці сталася масштабна трагедія: зіткнулися два потяги.

Інцидент стався на залізничній станції Mountain View.

В результаті зіткнення загинули три людини. Про це повідомляє Twitter місцевої служби невідкладної медичної допомоги.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Також повідомляється, що травми різного ступеня тяжкості отримали 200 осіб. Телеканал SABC незабаром повідомив, що кількість жертв катастрофи зросла до чотирьох, а кількість госпіталізованих – майже до 300.

За інформацією телеканалу, один поїзд стояв на станції, а інший врізався в нього.

Залізнична компанія заявила, що рух по гілці перервано, ймовірно, до ранку 9 січня
Більше читайте тут: https://gordonua.com/news/worldnews/v-yuar-stolknulis-poezda-est-pogibshie-644324.html

Нагадаємо, Жахлива аварія в Києві: дві машини - в мотлох, пасажирку вирізали

Daewoo зупинився лише після того, як протаранив рекламний щит. У центрі Києва на бульварі Тараса Шевченка сталося серйозне ДТП, під час якої в затисло пасажирку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

Як повідомляв портал "Знай.uа" шкільний автобус перетворився в купу металобрухту і поховав дітей: лікарі з останній сил борються за життя уцілілих.

Приватний шкільний автобус Індії впав в ущелину. Загинуло сім осіб, серед майже всі -діти. Інцидент стався в штаті Хімачал-Прадеш на півночі країни, повідомляють місцеві ЗМІ. Аварія сталася в суботу, 5 січня, близько 08:00 за місцевим часом. Недалеко від міста Сангрію шкільний автобус впав у глибоку ущелину. В результаті інциденту загинули семеро осіб: 6 дітей і водій автобуса.

зокрема, троє дітей у віці від 5 до 14 років і 40-річний батько загинули на місці. Ще троє школярів померли від отриманих травм в медустанові.

Також "Знай.uа" писав, що страшне ДТП паралізувало київський міст: на місці поліція, медики роблять все можливе.

Легковий автомобіль прямував у бік Петрівки, але водій, у зв'язку з погодними умовами, не впорався з керуванням, і в результаті влетів у відбійник.

На місці працюють патрульна поліція і швидка допомога.

Інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали семеро чоловік, чотири дитини поранені. у Львівській області у ДТП загинула дитина, ще шестеро осіб, серед яких троє дітей опинилися в лікарні.