Приватний шкільний автобус в Індії впав в ущелину. Загинуло семеро осіб, серед майже всі -діти.

Інцидент стався в штаті Хімачал-Прадеш на півночі країни, повідомляють місцеві ЗМІ.

Аварія сталася у суботу, 5 січня, близько 08:00 за місцевим часом. Неподалік міста Сангрію шкільний автобус впав в глибоку ущелину. В результаті інциденту загинули семеро осіб: 6 дітей і водій автобуса.

Зокрема, троє дітей віком від 5 до 14 років і 40-річний батько - загинули на місці. Ще троє школярів померли від отриманих травм в медустанові.

Крім того, в результаті аварії 12 людей отримали поранення і були госпіталізовані. У поліції зазначили, що стан деяких потерпілих оцінюється як критичний.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У південному індійському штаті Карнатака після вживання релігійної їжі загинули 11 людей, ще понад 90 й досі залишаються в лікарнях. Наразі вже відомо, що трагедія сталась у районі Чамараджнагар, де люди отруїлись під час вживання прасада. Відомо, що серед загиблий є й маленькі діти, які теж вживали їжу.

Нагадаємо, що поблизу села Привільне Мелітопольського району Запорізької області маршрутка Volkswagen LT з'їхала в кювет і перевернулася на бік. У момент ДТП в маршрутці перебувало 5 пасажирів.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві на бульварі Тараса Шевченка сталася аварія за участю легкового автомобіля Mercedes C 400 і автобуса цієї ж марки з військовими номерними знаками. За попередніми даними, водія і дівчину-пасажира легковика госпіталізували.

Також "Знай.ua" писав, що у горах Львівської області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобуса. Відомо, що водій перевищив швидкість попри те, що рухався на "лисій" гумі.