Поблизу села Привільне Мелітопольського району Запорізької області маршрутка Volkswagen LT з'їхала в кювет і перевернулася на бік.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС в Запорізькій області.

Автомобіль рухався у напрямку з Кирилівки в Запоріжжя. При пригоді постраждав 62-річний водій. Карета швидкої допомоги госпіталізувала його до лікарні.

У момент ДТП в маршрутці перебувало 5 пасажирів. Від госпіталізації вони відмовилися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у київському метро сталася надзвичайна пригода. Налякані пасажири, на місці працювали поліція і медики. Про інцидент повідомили у п'ятницю, 4 січня, в центрі столиці на станції метро "Палац Спорту". Як стало відомо, з платформи метро на рейки впав чоловік. Інцидент стався на Палаці спорту, але пасажира оперативно дістали, і не було ніякого порушення графіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Росії 3 січня близько 17.30 за київським часом знову обрушилася чотириповерхова поверхова будівля розважального центру. Сталося це в Новочеркаську. Мова йде про приміщення офісного та розважального центру. Обвал стався в одній з його частин над відділенням Ощадбанку. На момент обвалення розважального центру в боулінг-клубі знаходилися люди. Про кількість постраждалих на даний момент офіційної інформації немає. Причиною обвалення могли бути ремонтні роботи в банку з перепланування. Як повідомляється, відділення банку на першому поверсі чотириповерхового офісу рік тому ремонтували. Можливо, із-за помилки робітників сьогодні ліва частина будинку обвалилася.
"Знай.uа" писав, що в Херсоні неадекватного молодого чоловіка заспокоювали з поліцією і бригадою ПНД. Місцеві жителі повідомили про те, що з підвалу багатоповерхівки доносяться чоловічі крики. Прибули патрульні, зайшли в підвал. Двері були відчинені, а знаходився там молодий чоловік голосно сперечався сам з собою. Правоохоронці помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. 31-річний херсонець визнав, що тільки що вжив канабіс. Патрульні викликали бригаду ПНД.