У горах Львівської області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобуса.

Про це в соціальних мережах повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

З його слів, водій перевищив швидкість попри те, що рухався на "лисій" гумі.

“Люди зазначають що водій перевищив швидкість на перевалі, знаючи що автобус на лисій резині. Результат - вся туристична група в кюветі, без жертв", - написав Зінкевич.

Депутат проілюстрував ДТП фотографіями.

Р.S. Щодо гуми - Отримав від експерта інформацію про гуму - гума в доброму стані і такою має бути на передніх колесах !...

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Woensdag 2 januari 2019

Нагадаємо, 1 січня на автодорозі Дніпро-Миколаїв зіткнулися два автомобіля. На місці загинули п'ятеро дорослих і троє дітей. Ще двох госпіталізували.

У салоні Mazda перебувало подружжя. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річну жінку з численними травмами госпіталізували.

В Opel їхала родина з дітьми. Непритомну дівчинку у віці близько восьми років доставили в лікарню. Всі інші, хто перебував в авто, загинули. Серед загиблих 39-річний водій та шість пасажирів автомобіля: троє дорослих - 33, 53, 55 років, а також троє дітей – 5 і 13 років та семимісячне немовля.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Київській області сталася страшна аварія. В Обухові біля автостанції на зупинці "Став" в результаті зіткнення маршрутки і "Запорожця" загинули три людини.

Також Знай.ua писав, у Дніпропетровській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого таксі вилетіло на тротуар. В результаті зіткнення одну з машин відкинуло на тротуар, де в цей час перебували люди.