У Запоріжжі 19-річна Анжеліка натерпілася від батьків і вирішила звернутися до волонтерів. Дівчина не може так жити далі і сильно переживає за брата.

б'є Дівчину вітчим з матір'ю.

Батьки дівчини зловживають спиртним і коли вони п'яні, починають її бити. Волонтер Андрій Лукін розмістив відео в Facebook, де дівчинка розповідає про те, як її життя перетворилося на справжнє пекло.

П'ятирічний брат дівчини, який живе в будинку з її батьками, змушений перебувати в цьому пеклі – він мало їсть, не ходить в садок, його годують сусіди, може сидіти допізна один на вулиці.

Рідна мати б'є свою дитину.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саму ж дівчину систематично б'є її вітчим. Після чергового скандалу на дівчину накинулася і сама мати. Жінка вдарила дівчинку в обличчя кулаком, повалила на підлогу, а потім почав бити і вітчим. Дівчина кричала і кликала на допомогу. На допомогу прийшов чоловік сусідки. На щастя, вчасно встиг, адже думав, що дівчинку за стіною вбивають.

Постраждала написала заяву в поліцію, але поки що справа не зрушила з мертвої точки.

!!!!!! РЕПОСТ !!!!! Отчим и мать изрядно выпивая избивают девушку 19 лет, отчим угрожает расправой. Написано 4 заявления в полицию ! Послушайте обращение девушки и кто чем может помочь - помогите пожалуйста ! Очень рассчитываем на поддержку общественности !!!

Geplaatst door Андрей Лукин op Woensdag 4 september 2019

Нагадаємо, що фахівці з "корпорації добра" Google виявили цілий ряд шкідливих веб-сайтів, які при відвідуванні можуть непомітно зламати iPhone жертви.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.