Мешканці Запоріжжя звернулися із зверненням до мера міста з приводу незадовільного транспортного забезпечення.

Людей не влаштовує те, що діється в напрямку Верхньої Хортиці — Лівобережна. Міська влада запустить новий маршрут, який забезпечить додаткові перевезення мешканців Дніпровського району автобусами від кінцевої зупинки "Верхня Хортиця".

У Запоріжжі запустять новий автобус.

На порталі Запорізької міськради опублікували проект рішення "Про організацію автобусного маршруту загального користування №76а "Завод "Запорожкабель" - пр. Металургів".

У зв'язку з цим буде відкрито автобусний маршрут #76а, який будуть обслуговувати 6 маршруток (класу А, I, II) з вартістю маршруту - 6 гривень.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У Запоріжжі з'явиться новий маршрут

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який намагався вбити власну матір.