У Росії сталася моторошна ДТП з рейсовим автобусом. В результаті інциденту загинули 5 людей, ще 18 отримали травми.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу правоохоронних органів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В результаті ДТП в Апанасенковскому районі п'ять осіб загинули, за уточненими даними, 18 людей постраждали. Зараз розглядається одна з версій події — втома водія автобуса", - йдеться в повідомленні поліцейських.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Інцидент стався у п'ятницю, 2 серпня, пізно вночі. Переповнений автобус зіткнувся з вантажівкою. На місце аварії прибули медики. Госпіталізували 14 пасажирів автобуса. Ще 4 були травмовані, однак їм госпіталізація не знадобилася.

Попередньо встановлено, що автобус рухався з Волгограда в Ставрополь, в салоні перебували 23 людини. Троє постраждалих знаходять в реанімації, ще вісім людей отримали травми середньої тяжкості.

Відомо, що водія вантажівки зупиняли правоохоронці й попросили поспати, аби відпочити. Однак він відмовився. Ймовірною причиною трагедії стало саме те, що водій заснув за кермом й виїхав на зустрічну смугу. Повідомляється, що він загинув у лікарні.

Нагадаємо, що авто відомої волонтерки розбилося у ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками.

Як повідомляв Знай.uа, ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може прийти в себе від горя.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.