Поліція накрила наркопритон з метадоном на дому, заправляла усім 20-річна запоріжанка.

Поліцейські знайшли метадон в будинку запоріжанки.

Співробітники Управління протидії наркозлочинності, слідчі Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області із залученням бійців спецпідрозділу "КОРД" провели санкціонований обшук в одному з приміщень в Запоріжжі.

Правоохоронцями було вилучено 3,5 л наркотичної речовини-метадон, яку відправили на експертизу. Як виявилося 20-ти річна дівчина влаштувала вдома наркопритон, а потім збувала наркотики з метою збагачення.

В даний час ведеться слідство та встановлюються всі обставини злочину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поліція накрила наркопритон в Запоріжжі.

Нагадаємо, що в реанімацію дитячої обласної клінічної лікарні №1 потрапив 16-річний хлопець у стані коми - вживав метадон.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.