Мелітопольці відсвяткували вчора, 29 вересня День міста. Жителі поки дочекалися Каменських, промокли до нитки.

Мелітопольців чекав справжній зірковий концерт.

На 235-ю річницю з Дня заснування міста був святковий феєрверк і зіркові гості. Правда, погода зіпсувала настрій багатьом, але самі стійки змогли побачити виступ Насті Каменських.

Спочатку на сцені виступала команда радіо "П'ятниця", група "Клей Угрюмого", Серж Гагарін і Злата Огневич. Під час виступу співачки мелітопольці запалили ліхтарики на телофонах і від цього виступ Злати був ще більш зворушливим.

Із-за дощу Настя Каменських могла і не виступити перед мелитопольцами.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але вихід Насті Каменських виявився під загрозою із-за погоди. Апаратура вийшла з ладу і тільки десь через півгодини зірка у всій красі з'явилася на сцені.

Виступ був дуже феєричним, багато хто робив селфі, підспівували і навіть танцювали під дощем. В кінці, всіх мелітопольців чекав святковий феєрверк.

Нагадаємо, що через масштабний провал в Одеській області два тижні паралізована переправа через міст.

Як повідомляв Знай.иа, скандал навколо розшифровки телефонного розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом назріло насправді зовсім не зараз. Коріння його йдуть глибоко в 2016 рік.

Знай.иа писав, що у мережі з'явилася статистика того, як часто українським працівниками доводиться залишатися на роботі понаднормово, і що вони за це отримують.