У Запоріжжі спімали любительку легких грошей. Дівчина привернула увагу жителів, коли ті помітили, що та щось ховає у землю.
До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що по дворам ходить дивна особа і ховає якісь предмети у землі. Інцидент трапився на Ценральному бульварі.

Жителі, яким це було не байдуже, затримали дивну жительку міста. Правоохоронці спіймали дівчину на гарячому. У її кишенях було виявлено значну кількість "закладок", які вона планувала розмістити на даній території, однак не судилося. Поліцією було вилучено цілих 28 пакунків з наркотиками.
Наразі міри щодо покарання молодої особи встановлюються.

Нагадаємо, що чоловік і жінка розгорнули продаж наркотиків у Харківській області. Їх незаконну діяльність копи документували кілька місяців після того, як отримали інформацію про те, що двоє місцевих жителів займаються збутом наркотичного засобу "метадон".

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що запоріжці зафарбували рекламу наркотиків на стінах.

Також Знай.ua писав, що Кернес показав всю "міць" боротьби з наркотиками, "повісив на стовпі".

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще