На популярному вокальному шоу на телеканалі СТБ своїм виступом підкорила суддів 16-річна Марія Боярко. Пісня Regina Spektor-Apres Moi у її виконанні викликала одноголосно схвалення суддів.

Дівчина з Бердянська вразила суддів вокалом.

Останні три роки дівчина їздила на кастинги "Х-фактора", однак все марно. І ось, нарешті, дівчині вдалося пройти кастинг на ювілейний сезон українського шоу і потрапити в ефір.

Судді заявили, що дівчина дуже гарно заспівала, обіграла свій номер і заслуговує пройти далі. Одна з суддів Ніно Катамадзе навіть жартома сказала, що вдочерила б таку талановиту дівчину.

Марія Боярко в минулому році закінчила Бердянську музичну школу і стала студенткою Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що на Прикарпатті, почався грибний сезон, завзяті грибники не упустили можливості насолодитися полюванням на гриби.

Знай.uа писав, що на Дніпропетровщині оселився один з найнебезпечніших хижаків.