Прем'єр-міністр прилетів в Запоріжжя і розповів, коли в аеропорту запрацює новий термінал.

Гончарук відвідав Запорізький аеропорт.

До 2023 року Кабінет міністрів України планує виділити на реконструкцію аеропорту Запоріжжя понад 611 млн грн. Про це у Facebook написав прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Завдяки державній програмі розвитку аеропортів, плануємо залучити більше 611 млн грн на реконструкцію аеродрому Запоріжжя до 2023 року", - написав Гончарук.

За словами Гончарука, в грудні завершиться будівництво і запрацює новий термінал площею більше 12,5 тис. м². Термінал зможе обслуговувати близько 400 пасажирів годин: 250 на міжнародних рейсах і 150 на внутрішніх.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, прем'єр-міністр згадав і про те, що угорський лоукостер Wizz Air відкриває 6 напрямків з нового для себе українського аеропорту Запоріжжя: у Будапешт, Вільнюс, Відень, Вроцлав, Гданськ і Краків.

Ми вже в аеропорту Запоріжжя 🚀 Прилетіли на щойно відремонтовану злітно-посадкову смугу запорізького аеропорту....

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Maandag 28 oktober 2019

Нагадаємо, що на Прикарпатті 9-річна дитина потрапила у лікарню з опіками.