Стало відомо про те, що в Запорізькій області зняли ожилий водоспад за допомогою апарата. Неймовірне видовище. Новина про це з'явилася на інформаційному порталі «Акцент».

Таким чином, повідомляється, що водоспад не функціонував в селі Кінські Роздори більше десяти років, і ось, зовсім недавно, він знову ожив.

Місцеві жителі вирішили, що така подія має зберегтися не тільки в пам'яті, але і у відео форматі, тому, зняли його за допомогою квадрокоптера.

Його називають «Веселун», а вид зверху просто заворожує.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Городяни сподіваються, що водоспад буде радувати їх відтепер довго, однак, це буде залежати від погоди, і рівня води в дамбі, яка розташована неподалік. Таку заяву зробили місцеві краєзнавці. До речі, це диво знаходиться поблизу села Кінські Роздори.

Журналісти розповідають, що камені, які лежать на місці водоспаду, не бачили води більше десяти років, проте зараз, він знову активізувався. Цій місцевості вже кілька сотень років, а ось водоспад на цьому місці з'явився відносно недавно. Близько 40 років тому, коли побудували дамбу.

Цей водоспад одне з улюблених місць місцевих жителів, а також туристів, які приїжджають в ці краї. Вже кілька років поспіль тут розбивають табір учасники велослета.

Нагадаємо, раніше Пересихають річки і частішають пилові бурі — фахівці пояснили, що сталося з кліматом в Україні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пилові бурі охопили Україну — аграрії б'ють на сполох-за майбутнього врожаю

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом піщана буря спровокувала страшну аварію - місиво з машин і загиблих людей, дуже болючі кадри