Стало відомо про те, що в Запоріжжі була виявлена троянда царя Соломона. Чому саме його?

Таким чином, повідомляється, що дана запис з'явився на одній з сторінок в соціальних мережах. Троянда царя Соломона, як її вже встигли прозвати, дивує своєю красою.

На внутрішній стороні з пелюсток, можна побачити фразу, яку навряд чи можна прочитати. Вона ніби догоряє. Про це повідомляє інформаційний портал «Мить».

У Запоріжжі виявили троянду царя Соломона, фото: Міг

І варто зазначити, що у царя Соломона, персні була точно така ж напис викарбувано. «Все проходить».

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі з'явилася рожева стіна. Неподалік від бульвару Маяковського, величезна кількість троянд вирішили провести весну, яка в цьому році видалася досить похмурою.

Оточуючих, правда, зараз було не дуже багато: сумне адже ранок весна знову влаштувала – з похмурим небом і мокрій – після нічного дощу, травою. Це було в кінці травня, а зараз же, на початку червня, погода зглянулася над українцями, і подарувала довгоочікувану, теплу, літню погоду.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.