У п'ятницю, 12 червня, стало відомо про те, що в Запоріжжі представили нового губернатора Віталія Боговина.

Таким чином, повідомляється, що нагоди призначення, в місто прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова СБУ Іван Баканов, міністр цифровий трансформації Михайло Федоров, перший заступник глави АП Сергій Трофимов, а також генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

У Запоріжжі призначили нового губернатора, фото: скріншот з відео

Віталій Боговін говорить про те, що на цій посаді він відчуває сильну відповідальність не тільки за себе, але і за всю Запорізьку область. І тепер, його головне завдання – закінчити програму під назвою «Велике будівництво».

А саме, побудувати мости через Дніпро, і провести реконструкцію Фестивальній площі. Крім цього, однією з головних проблем міста – погані дороги, цим питанням Віталій Боговін також пообіцяв зайнятися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Новопризначений губернатор уточнив ключові напрями в роботі, в тому числі створення бренду області, сайт-презентацію регіону, інфраструктуру курортів Приазов'я, підтримку туристичного порталу.

не Можна не відзначити того факту, що досить багато уваги з боку Кабінету міністрів і самого президента України, Володимира Зеленського. Залишається лише вірити в те, що можна розраховувати на їх підтримку? Будемо сподіватися, а час покаже.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.іа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.