До Офісу Президента України Володимира Зеленського приїхали жителі Запорізької області. Відомо, що люди вимагають звернути увагу на ситуацію в області, призначити Голову ОДА та змусити правоохоронні органи розслідувати злочини проти жителів області.

Основні проблеми, які озвучили люди - земельне рейдерство під прикриттям партії "Слуга народу", бездіяльність поліції, блокування роботи органів місцевого самоврядування та дестабілізація ситуації в регіоні псевдоактивістами.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сотні людей приїхали до Києва з Чернігівського, Бильмакського, Пологівського, Бердянського районів та міста Бердянська. На їхню думку, відсутність призначеного представника Президента в Запорізькій області - голови облдержадміністрації, а також очікувана зміна керівників правоохоронних органів, загострили криміногенну обстановку.

Колишній кандидат в український парламент від партії "Слуга народу" Віталій Боговін називає себе представником команди Президента в регіоні. Про це заявляють мешканці Бильмакського та Бердянського району.

Відомо, що комерційні структури даного персонажа є одними з найбільших землевласників в області і активно ведуть рейдерські захоплення земель дрібних фермерів. Куди тільки не зверталися постраждалі - і до поліції і до прокуратури і до судів. Але скрізь їх звернення були проігноровані.

На мітингу виступила одна з постраждалих від рейдерських атак Боговина, Любов Конькова. Жінка керує невеликим фермерським господарством у селі Шевченкове, Бильмакського району. Її родина піддавалася фізичним розправам з боку людей, найнятих землевласником.

Нагадаємо, в Україні масово перерахують пенсії: комусь пощастить отримати підвищення.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський на всю Україну сказав заповітні слова: "Офіційно, кожен день....".

Знай.uа писав, Адміністрацію Зеленського оточили сотні розлючених українців, небезпека в повітрі: люди благають лише про одне.