У мережі розповіли про те, як не купувати в АТБ маску. У Мелітополі винайшли унікальний метод.

Таким чином, повідомляється, що у зв'язку з тим, що карантинні заходи лише посилилися, і контролювати це будуть співробітники правоохоронних органів, в супермаркетах Мелітополя перестали обслуговувати клієнтів без масок.

Біля входу в магазини стоїть охорона, яка попереджає всіх відвідувачів, які заходять, що товар набрати можна, але, на касі вас будуть ігнорувати.

Деякі покупці матюкають охоронців і прориваються в торговий зал, обіцяючи купити маску в самому супермаркеті. До речі, в АТБ вона коштує 12 грн. з копійками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А інші винайшли спосіб, як не купувати маску, і при цьому вийти з супермаркету з продуктами. Вони беруть одноразові пакети, які поліетиленові, і надягають їх на вуха.

Місцеві кажуть, що такий спосіб працює, і товар продають.

Одна з мешканок навіть вирішила розповісти про даному лайфхаке всьому світу, і записала навіть ролик в мережу, де правильно одягати маски.

Нагадаємо, порушення маскового режиму загрожує штрафами від 17 до 34 тисяч грн. для фізичних осіб і від 34 до 170 тисяч для юридичних осіб. Причому, супермаркет понесе покарання , в тому числі, і за тих покупців, які не будуть в масках.

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.