У Мелітополі надто пильна бабуся вирішила убезпечити купання свого онука в море, прив'язавши його на поводок. Відповідним відео поділився Telegram-канал "Мелітополь".

Переживання бабусь можна зрозуміти, адже на них лягає відповідальність за онука не тільки перед собою, але і перед батьками дитини. Ті, у кого є онуки, кажуть, що ніколи так не переживали за своїх дітей, як за їх чад. Поки батьки відпочивають, бабусі - пильнують. Для того, щоб повернути своїх дорогоцінних онуків додому живими, здоровими і, звісно, поправившимися, всі способи хороші.

Купання дитини в морі такий процес, коли краще перепильнувати. І ось кмітлива бабуся в Мелітополі придумала оригінальний спосіб, як убезпечити чадо – вона обвязало його навколо пояса мотузкою, контролюючи при цьому глибину. При цьому, якщо малюка накриє хвилею, вона без проблем зможе його витягнути.

Більшість молодих людей відреагували на таку витівку не найкращим чином, мовляв: "Як так можна, це ж дитина". А ось просунуті матусі навпаки, оцінили лайфхак жінки і взяли собі його на замітку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно на одному з запорізьких пляжів, на 6-річну дитину впав металевий пляжний грибок. Дитина сильно травмований.

Грибок був дуже важкий, міг вбити не тільки дитини, але і дорослого людини. На місці події працювала дитяча реанімаційна бригада, яку відразу ж викликали на місце.

У Запоріжжі на дитину впав металевий гриб / фото: ГУНП

Як повідомили пізніше, хлопчик отримав закриту травму черевної порожнини, садна правого плеча та був госпіталізований в Запорізьку обласну дитячу лікарню.

Нагадаємо, що в Кирилівці в морі потонула молода дівчина.

Як повідомляв портал Знай.иа у Запорізькій області на базі відпочинку на Азовському морі виявили стафілокок.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі жінка почала народжувати прямо в машині.