Стало відомо про те, що в Запоріжжі чоловік потроїв розборки прямо в супермаркеті. Всьому виною захисна маска.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент днем ​​понеділка, третього серпня. У магазині АТБ, що на проспекті Пушкіна, сталася бійка між охоронцем і покупцем.

Чоловікові на касі зробили зауваження, щоб він правильно надів маску.

Однак, робити це він природно відмовився, і став вести себе агресивно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також, покупець почав публічно ображати касира, який зробив йому зауваження, схопив сигарети, і почала на охоронця.

Той довго ніяк не реагував, але в підсумку повалив чоловіка на підлогу, і не дивлячись на те, що зловмисник був масивніше охоронця, дати відсіч не зміг.

На місце відразу ж викликали співробітників правоохоронних органів, які і затримали дебошира. У ролику, який був опублікований в мережі, добре видно обличчя злочинця, і також, чути нецензурна лайка.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що під Києвом в одному з супермаркетів двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.

Відео курйозної бійки з ковбасою очевидці опублікували в мережі.

Так, під Києвом в одному з супермаркетів міста між двома чоловіками сталося непорозуміння. Не довго думаючи вони почали битися, в хід йшло все, що тільки попадеться під руку. Так, чоловік схопив ковбасу і почав нею бити свого опонента.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.ua, "перевертня" в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.ua писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку