Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко розповіла, що сталася бійка між колегами по фракції "Слуга народу". Відповідний пост з'явився в Facebook.

"Тільки но Максим Бужанскьий напав на свого колегу по фракції Гео Лероса. Він забіг в сектор "Європейської Солідарності", затяг його за колони, й нашим депутатам прийшлося зупиняти бійку і вигнати хулігана з нашого сектору. Далі - гірше", - пише вона.

Драка в Верховной Раде, скриншот с видео

Крім того, Геращенко поскаржилася, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков на вимогу "ЄС" не дав їм додаткової хвилини.

"Спікер Разумков не дав нам хвилину з мотивів, ми хотіли звернутися до регламентного комітету з вимогою негайно розглянути цей випадок на своєму засіданні і відсторонити Бужанського від сесійних засідань", - пише вона.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бійка між нардепами від "Слуги народу" відбулася у Верховній Раді. Бійку за колоною сесійної зали влаштували Максим Бужанський і Гео Лерос. Дмитро Разумков навіть перервав засідання і закликав конфліктуючих до спокою.

Свого часу я дала прогноз, що перша сесійна бійка відбудеться між слугами. Тільки но Максим Бужанскьий напав на свого...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Donderdag 5 december 2019

Нагадаємо, Геращенко вимагає покарати "слуг народу", і опублікувала докази.

Як повідомляв Знай. ua, жорсткий заміс Геращенко і Разумкова під куполом Ради потрапив на камери.

Також Знай. ua писав, що Геращенко "накрило хвилею злості, депутату добряче дісталося.