Не так давно стало відомо про те, що водій маршрутки №81 в Запоріжжі сильно нагрубив пасажирці. З ним провели бесіду, і ось що з цього вийшло.

Таким чином, повідомляється, що в середині вересня стався черговий скандал в маршрутці, водій нахамив і почав погрожувати місцевій жінці. Це все зняли на камеру, і новина розлетілася по інформаційних порвалася.

н почав ображати її, а коли пасажирка почала відповідати агресивному чоловікові, то він в грубій формі почав вимагати, щоб вона замовкла: "закрий рот, поки я тебе не викинув».

Чоловіка знайшли, і вирішили провести з ним виховну бесіду. У своє виправдання він сказав, що був дуже втомленим.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За свою поведінку на адресу жінки він попросив прощення, і заявив, що це ні в якому разі більше ніколи не повториться.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Львові маршрутка зіграла в "футбол" власними колесами, пасажири позеленіли: "Господи, допоможи!"

Також портал Знай.ІА писав, що у Запоріжжі три амбали атакували хлопця в тролейбусі-матюки, молоток і розбита голова.

Також портал Знай.ІА писав, що у Дніпрі пасажири очманіли від витівки водія тролейбуса: "зганяв за пивком" Водій тролейбуса зупинився посеред маршруту, щоб збігати в магазин за пивом.