Стало відомо про те, що мешканка Запорізької області вирішила помститися хлопцеві за зраду. Зробила вона це у вельми оригінальній формі.

Таким чином, повідомляється, що дівчина розклеїла оголошення про зраду на вулицях по всьому місту. Туди вона прикріпила його фотографію, і всю інформацію про інцидент.

Про те, що трапилося розповіли місцеві жителі. Вони сфотографували оголошення, і опублікували знімок в мережі. Тепер хлопець став ще більше популярний.

у Запоріжжі дівчина помстилася хлопцеві за зраду, фото: це Запоріжжя

"Любов і голуби на Бабурці. Купуйте своїм дівчаткам шоколадки, інакше помста буде страшною", - підписали оголошення автори публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У своєму «листі» дівчина звернулася до всіх дівчат, які будуть можливо в майбутньому перетинатися з цим хлопцем, і застерегла їх, що їх можуть зрадити в будь - який момент, і що для Артема відносини зовсім нічого не значать-йому важливо тільки одне.

Наприкінці оголошення дівчина розповіла, що з Артемом попрощалася і вже має іншого коханого "який їй не зраджує".

Нагадавши, Балух відверто розповів, як над ним знущалися в путінських катівнях

Також портал " Знай.ІА " писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася-господиня обімліла від жаху

Також портал " Знай.ІА " писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео