Стало відомо про те, як зараз виглядають популярні українські курорти. Багато хто вже вирішив закрити Оксамитовий сезон.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на те, що бабине літо ще не закінчилося, воно тільки добігає кінця, багато хто з відпочиваючих в Кирилівці закрили сезон, і вже роз'їхалися по домівках. Морський берег порожній.

Температура води в Азовському морі не піднімається вище 19 градусів тепла, а середня температура повітря на всіх курортах Запоріжжя - не більше 20 градусів тепла.

Крім усього цього, сильний вітер стих, і тепер море стало в кілька разів тихіше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У середу, 7 жовтня, на місцевих курортах вдалося зняти дивно красивий захід рожевого відтінку.

А ось, як виглядає пляж Кирилівки без туристів. Досить дивне видовище, але, варто звикнути. Найближчі півроку пляжі точно будуть пустувати.

Варто нагадати, що у Кирилівці нещодавно Дельфін також порадував туристів і поплескався біля пляжу. На косі Пересип в Кирилівці відпочиваючими був помічений Дельфін. Він плавав всього в декількох метрах від берега. Примітно, що морського жителя абсолютно ніяк не бентежили люди, які плавали неподалік.

Також Знай повідомляв, що в Одесі на пляжі недалеко від затонулого танкера Delfi море викинуло на берег мертвого дельфіна. Відпочиваючих це не збентежило. Вони цілий день купалися і відпочивали на пляжі поруч з трупом. Імовірно причиною смерті дельфіна могли стати мережі рибалок, гвинти кораблів або забруднення моря нафтою з танкера.

Нещодавно Знай передавав, що 23 липня на планеті відзначався Всесвітній день китів і дельфінів. Це свято придумали для того, щоб звернути увагу на проблеми мешканців морів і океанів. А проблем цих у жителів глибин предостатньо. Вони вже зараз знаходяться на межі вимирання.