Стало відомо про сімейство Щербакових, які проміняли життя в місті на село Лукашеве. Вони там відкрили фермер і радісно живуть.

Таким чином, повідомляється, що Олександр є інженером. Тривалий час працював на запорізькому заводі «АвтоЗАЗ», а його дружина Олена - колишній менеджер і директор кафе.

Вже більше чотирьох років вони проживають в сільській місцевості, де і вирішили облаштувати власну ферму сімейного типу.

Наша история глазами Радио Свобода

Накануне дня фермера нас навестило Радио Свобода. Благодарим Евгению и Александра за то, что приехали к нам. В результате нашего общения получился вот такой сюжет:

Geplaatst door Семейная ферма "ГурмэЭко" op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сім'я тримає свій будинок, а також виробляє такі продукти як молоко, вершки, сири. На даний момент вони освоюють виробництво м'ясних делікатесів.

Про це повідомив інформаційний портал «Радіо Свобода». Вони розповіли журналістам, що спонукало їх переїхати в село, і зайнятися фермерською справою. Також, вогні розповіли, як їм вдалося пережити пандемію без особливих втрат.

Олена завжди хотіла відкрити власний заклад в місті, але, ніколи навіть не замислювалася про те, що буде самостійно щось готувати. Вони показали свій склад сиру, і навчилися все робити завдяки роликам в Інтернеті.

На карантині у них була величезна кількість замовлень, з'явилася зайві гроші, і сім'я прийняла рішення почати будівництво ферми, розширювати її. Плани у них грандіозні.

Нагадаємо, що Київський "бобрик" обламав зубки об пильні очі копів: 65 крадених Мобіл і бомж на охороні.

Як повідомляв портал Знай.ІА , київські патрульні вразили нахабством: витягли з машини і залили балончиком очі.

Також портал Знай.ІА писав, що дві вчительки влаштували махач на очах у дітей, не поділили територію: українці лютують.