Стало відомо про те, яким бачили Запоріжжя сімдесят років тому. Чи виправдалися очікування місцевих.

Таким чином, повідомляється, що в післявоєнних руїнах вірили, що в Запоріжжі побудують оперний театр.

71 рік тому, 12 жовтня 1949 року газета «Більшовик Запоріжжя» зазирнула в майбутнє і розповіла читачам, яким стане місто з часом. У цій статті ви можете побачити місто в минулому, і яким він став зараз.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Запоріжжя (а тоді це були дві фактично розрізнені його частини з селом Вознесенка посередині) у повоєнних руїнах. Зруйновані водопровід, каналізація, лікарні, і так далі.

Але, одночасно, з відновленням повелася геодезична зйомка, складено план реконструкції міста. Того ж року його і прийняли.

Основною метою генерального проекту планування є з'єднання старої і нової частини в єдине місто. Центральним районом стати мала Вознесенка.

Причиняй проспект, який називають найдовшим в Європі, з'явився відразу після війни в головах архітекторів. До цього на тому місці знаходилися пустирних і балка. Будувати ділянку почали в 1948 році.

Ділянка проспекту, побудована в 1949 році, тоді називалася «квартал №79». Скільки там " комфортабельних автобусів, тролейбусів, таксі і власних автомобілів», можна побачити самим на знімку. Далі йде знімок з нашого часу.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.иа" , шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.иа" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого