У Запоріжжі прощаються з двома почесними городянами, які все життя боролися за доручену справу. Про скорботну новину розповідає пресслужба Запорізької міської ради.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 23 жовтня 2020 року на 88-му році життя помер Микола Якович Осепов. За своє життя він працював на різних посадах на запорізькому заводі зварювальних флюсів і скляних виробів. Він був майстром, інженером-теплотехніком, начальником зміни і цеху. У 1973 році Микола Якович став головою підприємства, а в 1994 році був головою правління – генеральним директором "Запоріжстеклофлюсу".

Запорожці пам'ятають Миколу, коли той 8 років працював на виборних посадах в обласній раді профспілок. За свою трудову діяльність Микола Якович отримав ряд державних і міжнародних нагород.

Підлеглі Миколи відгукувалися про нього як про талановитого керівника, справжнього професіонала своєї справи.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Микола Якович Осипов / фото: Разом
Микола Якович Осипов / фото: Разом

24 жовтня 2020 року на 89-му році життя помер Іван Георгійович Воденіктов. Цей почесний городянин працював на різних посадах як в Україні, так і закордоном. Зокрема, він був головою "Дніпрспецсталь" з 1985 по 1988 року. Він був депутатом міської та обласної рад, Верховної Ради УРСР. Отримав ряд державних нагород.

Запорожці відгукувалися про нього як про ефективного керівника, організатора, активного громадського діяча і людину, яка істинно вболіває за свою справу.

Іван Георгійович Воденіктов / фото: Разом
Іван Георгійович Воденіктов / фото: Разом

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі від коронавірусу помер колишній командир батальйону.

Як повідомляв портал Знай.иа, зТалі відомі подробиці про хлопця з Мелітопольського району, який загинув в авіакатастрофі АН-26.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі помер боєць, якого поранив снайпер.