У мережі з'явилася інформація про те, що 30 варених яєць за один раз можуть привести до смерті. Експерти розорали, правда це чи міф.

Таким чином, повідомляється, що суперечок про те, корисні ті чи інші продукти ведуться постійно. Один з суперечок полягає в тому, що вживання за один раз тридцяти варених яєць може вас вбити.

Минулого року, житель Індії дурів, і посперечався, що зможе з'їсти відразу 50 яєць.

Курячі яйця, скріншот: YouTube
Курячі яйця, скріншот: YouTube
до чого призведе вживання величезної кількості яєць, фото: скріншот з відео

Він зумів поглинути 41, але, потім йому раптово стало погано. У лікарні він помер, а в причині смерті написали: переїдання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За кілька років до цього, подібний випадок стався вже в Австралії, але, з сирими яйцями.

Медики говорять про те, що ці випадки - виключення з правил, не більше. Вживання великої кількість яєць загрожує лише запором, але, не летальним результатом. Якщо у людини тяжке захворювання печінки, тоді можливо все.

Також, неприємні наслідки будуть в разі, якщо протягом місяця-двох, людина буде харчуватися виключно яйцями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.ІА, запорожанин влаштував в АТБ дикі розборки через маску.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині виявили імпортну курку, яка була заражена сальмонельозом. Нещодавно була виявлена партія замороженої курки, яка була експортована з Польщі в країни Євросоюзу і Україну.