Відомий український політик Геннадій Москаль розповів про те, що "кришує" контрабанду на кордоні в Закарпатті.

Таким чином, повідомляється, що про це Москаль розповів у інтерв'ю Роксані Руно у програмі "ВСЬО ПО БЄСПРЄДЄЛУ" на "Апостроф TV". Політик розповів про структуру організації «боротьби» з контрабандою в країні, а також розповів, хто саме повинен карати винних.

Геннадій Москаль каже, що митник не може сам пропустити контрабанду. По-перше тому що її немає в Кримінальному та Митному кодексі, а по-друге, тому що він повинен бути в частці з іншими прикордонниками.

"Основні, хто кришують" контрабанду на кордоні, і я про це писав лист Зеленському, військові формування. Прикордонники і Служба безпеки України - це військові формування. Ви - Головнокомандувач Збройними Силами України, наведіть порядок, чорт забирай!" - емоційно висловився політик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак, незважаючи на те, що всі знають про контрабанду, ніхто ніяк не відреагував, включаючи президента. А на запитання ведучої щодо того, хто ж заправляє контрабандою, Геннадій Москаль відповів, що найімовірніше президент, так як він не може навести порядок в СБУ.

Нагадаємо, раніше небо над Львовом захопили дрони з отрутою.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в селі під Тернополем прорвало трубу.

Також Знай.иа" писав, що у Києві перенесуть могилу генерала Ватутіна.