На Закарпатті рятувальники очищають річки. Про це розповіли на сторінці МВС України у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що рятувальники продовжують проводити очисні роботи в річках Закарпаття. В даний момент фахівці трьох підрозділів працюють над очищенням русла річки Баржава біля села Нижні Ремети Берегівського району.

Читайте Знай в Google News!

З початку проведення очитсних робіт рятувальники витягли з водойми 212 кубічних метрів різного сміття.

Крім цього, у Хустівському районі співробітники місцевого підрозділу ДСНС продовжують розчищати опори транспортного мосту через річку Тіса, який знаходиться між населеними пунктами Вишково Хустського району та Буштино Тячівського району.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Починаючи з 30 липня з водойми дістали понад 100 кубометрів сміття. Яке в більшій частині являє собою залишки деревини.

До повідомлення в МВС додали кілька знімків, на яких можна побачити, як рятувальники займаються очищенням річок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому пенсіонерка перетворила квартиру на смітник. Літню жінку затиснуло в квартирі кілограмами непотрібного мотлоху, сусіди помітили заручницю і викликали рятувальників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі рибалки зловили незвичайний улов-рибу схожу на піранью. Як виявилося, це просто сонячний окунь, і багато "завзятих" рибалок відразу ж її впізнали.

Також, "Знай.uа" писав, що відразу в двох областях України спостерігали "міні-торнадо" - бурі з пилу і піску.