В Ужгороді містяни спостерігають за сімейною драмою, що розгорнулася на одному з міських озер. Там лебеді не поділили територію, через що маленьке лебеденя залишилося без батьківської опіки. Про це повідомляють у місцевому виданні «Ясно».

Як зазначається, на Кірпічку до місцевої лебединої сім’ї із Чорних озер прилетіла інша пара з наміром відвоювати нову територію. На своєму озері вони нібито покинули власних дитинчат.

За словами місцевих рибалок, час від часу мама-лебідь навідує покинутих, але підрослих дітей.

Фото: Ясно
Фото: Ясно

Фото: Ясно
Фото: Ясно

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак лебеді, що вивели на Кірпічці цього літа своє єдине дитинча, змушені були покинути озеро і дитину – малюк ще не навчився літати.

Наляканий осиротілий малюк спочатку ховався в очереті, і рятувальникам довелося навіть розчищати для нього ділянку озера. Однак з часом дорослі лебеді звикли до нього і не женуть зі своєї території.

"Бідований. Справжній мужик з нього виросте", - пишуть у коментарях містяни.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді. На території обійстя руду красуню засняли відвідувачі. Варто додати, що на подвір’ї садиби господарі розводять форель та мають невеликий парк, де водяться дикі тварини: олень, павліни, дикі качки, лебідь та інші.

Також портал Знай.uа писав, що у київському супермаркеті серед продуктів засікли бридкого "покупця" - "Б**вонула прямо на вітрину!" В супермаркетах нерідко помічали непрошених гостей – щурів, котів, горобців, тарганів, голуби. Всі ці тварини і комахи є переносниками безлічі небезпечних для людини хвороб, тому їх сусідство з продуктами харчування – категорично неприпустимо.

Також портал Знай.uа писав, що супермаркет нагодував тернополянку маслом з цвіллю – "Для справжніх цінителів" В Україні супермаркети із завидною постійністю потрапляють в скандали. Таргани і булочках і прогірклий крем в тістечок – це найкраще, що може бути. У гіршому варіанті покупці отримують сушених мишей або маринованих родичів, щурів в салатах і крупах.