Телеведуча Леся Нікітюк показала багатство румунського села на Закарпатті.

Читайте Знай в Google News!

В ході програми "Le маршрутка" українська зірка Леся Нікітюк відвідала Закарпаття, де побувала не тільки у великих містах, а й віддалених селах. Телеведуча потрапила в румунське село Нижня Апша і була вражена місцевими багатствами.

Місцеві будинки більше нагадують не будиночки з солом'яними дахами, а справжні Маєтки олігархів – багатоповерхові будинки з різьбленими колонами, вежами і басейнами.

" тут що, живуть люди, які входять до списку Forbes?",- здивувалася Леся Нікітюк, побачивши палаци.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Місцеві розповіли Лесі, що в селі не проживають мільйонери, а прості роботяги. Одна з мешканок Іліана запросила телеведучу в гості, щоб показати, що приховують румуни всередині величезних особняків.

Особняк / скріншот з відео
Особняк / скріншот з відео

"Сходи там були такі, як у київських готелях", - каже леді Ле. - "У скромному, за місцевими мірками, будинку стояли колекційні порцелянові ляльки на полицях, були різьблені комоди з натурального бука, висіли кришталеві люстри в стилі ампір".

Телеведучій підказали злі язики, що раніше місцеві жителі добре заробляли на контрабанді сигарет з України в Румунію, побудувавши за ці гроші розкішні будинки.

Особняк / скріншот з відео
Особняк / скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк знайшла на Закарпатті небезпечну переправу через річку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Леся Нікітюк нагодує українців кавуновим медом і паштетом з равликів.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті можливе забруднення дериваційного каналу р.уж.