Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі захоплюючі фото, на яких з'явилася в спокусливому образі і цікавою локації в Закарпатті. Схоже телезірка знову вирушила підкорювати Україну на своїй "Ле маршрутці".

На нових фотографіях Леся зображена на Лавандового горі – це нова локація у закарпатському Перечині. Телеведуча сфотографувала себе сама на тлі приголомшливого лавандового пейзажу, а також показала гарні види. На прогулянку вона вийшла в бежевих брюках і легкому білому топіку на бретельках, поверх якого накинула білу сорочку. Волосся красуні зібрані в недбалий хвостик, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. в підписи до фотографій Нікітюк написала: "Продовжую завалювати вас гарними фотками з Закарпаття! Лавандова гора". Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засипає компліментами наряд і задаючи безліч питань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.