Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі дивне фото, на якому з'явилася в містичному образі і цікавою локації.

На фотографії Леся зображена в смарагдовій кімнаті, на стінах якого намальовані гриби, і саме про них зірка розповідає в підписі до кадру. Перед камерою вона з'явилася в яскравому зеленому костюмчик з велосипедок і кофтинки, а на поясі вона зав'язала чорну спідницю. Її волосся розпущене і майорять на вітрі, а на обличчі легкий макіяж, а ось її очі буквально світяться смарагдами. У підписі до публікації Никитюк написала: "Гриби провідники в потойбічний. Вони відкривають портал, в якому ти можеш спілкуватися зі своєю душею. Гриби всюди, вони йдуть за нами… та я не про лисичках". Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, дивуючись тому, що з нею сталося.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк в зухвалому міні зробила приємно дереву. Нещодавно зоряна красуня показала кілька яскравих знімків з нової рекламної фотосесії біля величезного дерева. Як видно, на нових фото телезірка з'явилася в коротенькому строкатому платті цікавого фасону. цей наряд повністю покриває її руки разом з пальцями, але при цьому оголює стрункі ніжки. Волосся Лесі зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона посміхається і весь час треться біля широкого дерева. У підписі до публікації Никитюк розповіла про свої стосунки з грошима, за її словами, найкраще користуватися платіжною карткою, а не готівкою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.