Минулої ночі гостей гірськолижних курортів Рахівщини та Міжгір'я обрадував довгоочікуваний сніг.

Про це передає портал "Новини Закарпаття".

Повідомляється, що хоч сніг і випав, але його все ще мало для повноцінного катання на лижах.

фото: Новини Закарпаття
фото: Новини Закарпаття

У наступні вихідні прогнозується, що його товщина місцями становитиме близько 10 сантиметрів, а наступні 10 днів його товщина місцями становитиме близько 20 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

фото: Новини Закарпаття
фото: Новини Закарпаття

Нагадаємо, в Карпатах на Львівщині незабаром побудують Гірськолижний курорт, який буде кращим ніж Буковель. На новий український гірськолижний курорт інвестують 500 млн доларів.

Так, стало відомо, що в 2021 році холдинг OKKO Group планує почати будівництво гірськолижного курорту на території Славської об'єднаної територіальної громади на Львівщині. У будівництво гірськолижного курорту інвестують 500 млн доларів. Курорт побудують в 15 кілометрах від Славського в селах Верхня Рожанка і Волосянка.

Новий курорт в технічному плані випереджатиме Буковель на 8-9 років. Комплекс включатиме понад 60 кілометрів трас, а реалізація проекту відбуватиметься у три черги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зимова відпустка і канікули 2021: де в Україні можна вичавити максимум з відпочинку, незважаючи на карантин

Як повідомляє портал «Знай.иа» Україну до новорічних свят буде тріпати негода: рятувальники попередили про шторм

Також «Знай.иа " писав, що Невгамовна стихія готує потужний удар, мало не здасться: "закапати-приготуватися"