У Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч з 31 Грудня на 1 січня на річці Лисичанка. О 00: 01 1 січня на гарячу лінію рятувальної служби звернулася родичка 24-річного жителя села Лисичеве Іршавського району Закарпатської області. Вона повідомила, що чоловік послизнувся на мосту і впав у воду, коли повертався додому разом зі своєю дівчиною.

Міст / фото: ДСНС
Міст / фото: ДСНС

За викликом направили рятувальників державного пожежо-рятувального поста села Довге, а також місцевих жителів. На вказаному місці знайти хлопця не вдалося, тому зранку до пошуків долучилися водолази Хустського рятувального відділення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Знайти тіло загиблого вдалося місцевим жителям між селами Кушниця та Лисичеве. Рятувальники дістали хлопця з води та передали на експертизу правоохоронним органам. На даний момент з'ясовуються причини його смерті.

Пошуки / фото: ДСНС
Пошуки / фото: ДСНС

рятувальники / фото: ДСНС
рятувальники / фото: ДСНС

Нагадаємо, що у Карпатах 70 туристів опинилися в "полоні" гірськолижного витягу, рятувальники в жаху. У Львівській області в Слов'янську зупинився крісельний підйомник, через аварію на трансформаторній підстанції.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті різко піднявся рівень води в місцевих річках. Течія несе величезні пласти сміття.

Також Знай.иа писав, що туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.