Відомий український рок-гурт С.К.А.Й. презентував до Дня Незалежності відео на знаменитий хіт Тараса Петриненка, виконаний у новому аранжуванні.

Патріотичний кліп на пісню "Україно" команда опублікувала на відеохостингу YouTube.

"Романтики української рок-сцени з групи С.К.А.Й. вирішили зробити символічний, музичний подарунок своїм шанувальникам до Дня Незалежності України", - йдеться в анотації до відео.

За словами лідера гурту Олега Собчука, в ролику колектив спробував продемонструвати найкрасивіші і важливі куточки України.

Читайте також: "Азов" привітав з Днем незалежності: Вітаємо вас зі святом, якого немає (відео)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Що можуть подарувати музиканти? Звичайно, музику! Вирішили зробити соціальний відеоролик, в якому спробували вмістити найважливіші та найкрасивіші куточки нашої чарівної Батьківщини. Чесно кажучи, підготували кліп давно, просто на нашу думку, не було точного часу для його презентації. Думаю, кліп буде актуальний до Дня Незалежності. Ми повинні пишатися тим, що ми - українці, і живемо на своїй прекрасній землі! "- прокоментував він роботу.