Російський актор Михайло Пореченков збирається відкрити у Сімферополі кіностудію. Про це він сказав під час зустрічі з мером Сімферополя Геннадієм Бахарєвим, пише "Крим Медіа".

"Я з усіх сил буду підтримувати таку ініціативу, наше місто тільки виграє від цього. Це і розвиток кіно і запрошення інвесторів туристичного кластеру, а також долучення молодого покоління до мистецтва", — сказав Бахарєв.

Нагадаємо, Служба безпеки України оголосила Пореченкова в розшук після того як в інтернеті з'явилось відео, на якому він стріляє із кулемета на окупованому Донбасі.

Читайте також: Із Пореченковим відмовилися працювати білоруські актори

СБУ також заборонила в'їзд в Україну Олегу Газманову, Йосипу Кобзону, Валерії Перфіловій (Валерії), Йосипу Прігожину, Сергію Безрукову, Михайлу Боярсьому, Івану Охлобистіну, Микиті Міхалкову та іншим.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще