Компанія "Беларусьфільм" відмовилася співпрацювати із російським актором Михайлом Пореченковим. Дізнавшись про його участь у фільмі, білоруські актори, гримери та костюмери відмовились працювати.

Про це повідомив один із співробітників "Беларусьфільму" в інтерв'ю Belsat.tv. Пореченков мав грати співробітника НКВД у фільмі про 1943 рік.

Дізнавшись про участь Пореченкова у проекті, працівники компанії збунтувались.

"Костюмери, гримери та інші поклали заяви на стіл директора "Беларусь фільм" про відмову працювати з Пореченковим, який знаходиться у міжнародному розшуку. Коли він приїхав у Мінськ, його навіть не заселили у готель, як було прописано у райдері", - розповів співробітник кіностудії.

Білоруси також висловили обурення тим, що Пореченков відвідував табір бойовиків ДНР та стріляв по Донецькому аеропорту, коли там знаходились українські військові.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Російський актор на таке ставлення відповів: "Я з такими білорусами на одному полі … не сяду".

Українці в соцмережах дякують білорусам за підтримку та бойкот Пореченкова.

"Я поселив би його у готель і приніс молока зі снодійним. А вранці проснувся би звір Пореченков у Пісках в колі доброзичливців з Правого сектора. Ніхто б його не вбивав, але на обличчя цікаво б подивитися", - написав Макс Бескоровайний на своїй сторінці.