Овен (21.03 – 20.04)

Туз п, Ієрофант, 5 м. Тиждень ознаменується шаленими подарунками, які впадуть на вас зовсім неочікувано і змінять ваш статус. Тож будьте готові до того, щоб отримати посаду, хоч там не обійдеться без втрат.

Тілець (21.04 – 20.05)

Лицар ж, 3 п, 2 м. Всі ваші думки будуть зайняті роботою, тамтешніми проблемами і здобутками. Можуть бути напружені ситуації, проте їх варто сприймати спокійно. Як дощ, який необхідний для врожаю.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Король ч, Поміркованість, Закохані. Настає час пожинати плоди. Якщо ви дотепер були позитивно налаштовані і зробили правильний вибір, то тепер у вашому житті повний кайф: любов, спокій і достаток.

Рак (22.06 – 22.07)

Король п, 9 м, 8 п. У вас з'являється впливовий покровитель, що цінуватиме ваші таланти, в тому числі і фінансово. Це вас може дещо напружувати, але звикайте не лише працювати, але й гроші за це отримувати.

Лев (23.07 – 23.08)

Королева ч, 9 ж, 9 ч. Пристрасті навколо вас дещо притихли, тому цілком можете відпочити і відсвяткувати ваші попередні здобутки у дружньому колі. Але не забувайте про обережність – стежте за словами.

Діва (24.08 – 22.09)

Блазень, Фортуна, 4 м. Початок нової справи стане для вас справжнім проривом і принесе неймовірну удачу. Вас щаститиме в усьому на вашому новому шляху. Тільки не забувайте відпочивати.

Терези (23.09 – 23.10)

Відлюдник, 8 ч, 2 п. Хоч ви і добре почуваєтесь, будучи наодинці із самими собою, проте прийшов час вирушити десь серед людей. Це принесе вам відчуття гри, драйву і азарту.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

2 ч, 6 м, 7 ж. Зберігайте ту теплоту і взаєморозуміння в стосунках, що маєте. Можете вирушити у подорож, аби набратися нових вражень. Але будьте готові до того, що вас випробовуватимуть на стійкість.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Королева м, 10 чаш, 10 ж. Хоч вам і доведеться цього тижня більше напружуватися, ваші розум, рішучість, мудрі рішення призведуть до того, що в родині відчуєте мир, спокій і благоденство.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Місяць, 5 п, Суд. Можуть випливти на поверхню якісь давні тривоги, пов'язані із вашим матеріальним станом. Насправді це ознака того, що ці страхи відходять і починається новий продуктивний період життя.

Водолій (21.01 – 19.02)

4 ч, туз ч, паж п. Хай вас не засмучує невеликий спад у настрої, він може бути обумовлений новими почуттями – ваше серце відкривається назустріч новим стосункам. З грошима все буде добре – водитимуться.

Риби (20.02 – 20.03)

Лицар п, Лицар ч, 5 ж. Нині ви дуже потребуватимете надійного плеча поряд, тож ваші друзі прийдуть вам на допомогу. Особливо у питаннях фінансових і справах амурних.

Прогноз для України.

Загальні тенденції. 4 м, 2 ж, 9 ч. Загалом усе спокійно і навіть якось в'яло, немов йде підготовка до якихось важливих подій, планування подальшого руху. І відчуття задоволеності. А ще попереду якісь святкування, яких буде чимало.

Політика. колісниця П, король м, 2 п П. Тут швидше втрата контролю і орієнтирів, втрата сил на якісь непродуктивні дії. Хоча буде спроба лідера (можливо, президента) навести лад і рішуче стукнути кулаком. Але все одно він буде швидше пристосовуватися до людей і обставин, ніж йти наперекір.

Економіка. Туз п, Повішений, 10 ч П. Наш фінансовий стан досить слабкий і вимагає нових підходів, частково які й будуть застосовані, проте це досить сильно вдарить по родинах.

Міжнародні стосунки. 7 ж П, Закохані П, 5 м. Невдалий тиждень для переговорів – ми втрачаємо завойовані позиції і робимо невірний вибір.