З сьогоднішнього дня пасажири всіх десяти швидкісних електропоїздів "Інтерсіті +" виробництва корейської компанії Hyundai Rotem можуть користуватися послугою безкоштовного доступу до мережі Інтернет. Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-заступник міністра інфраструктури України Олександр Кава.

"До кінця місяця така ж послуга з'явиться в двох швидкісних електропоїздах ЕКр1 "Тарпан" і двох складах локомотивної тяги виробництва "КВБЗ"", - додав він.

Читайте також: Кішка-"маленьке зло" підкорила інтернет (фото)

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський раніше заявляв, що інтернет в міжміських поїздах "Інтерсіті" з'явиться до кінця серпня.

Нагадаємо, швидкісні потяги Hyundai з'явилися в Україні в 2012 році. За час їх експлуатації було вже кілька десятків поломок. Часто потяги стояли прямо посеред маршруту кілька годин. На роботу Hyundai дуже впливають погодні умови.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще